⚠️⚠️Vă punem la dispoziție MODELUL DECLARAȚIEI PE PROPRIE RĂSPUNDERE referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.
Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.
Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.
Această declarație este necesară doar deplasări în intervalul orar 22.00-06.00, conform art. 5 potrigvit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.
Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.
Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie 2020. ⚠️⚠️

❗️❗️În sprijinul cetățenilor comunei, vă informăm că această DECLARAȚIE se poate obține de pe  Facebook-ul Comunei Săcălăseni, cât și de la magazinele de pe raza Comunei Săcălășeni. ❗️❗️

 

 


Redim
Contrast